Kérdése lenne? Keressen minket! Telefon: +36 (46) 505 266 Iroda: 3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C épület 1/4

Kiknek tudunk segíteni?

A gazdasági élet szinte valamennyi szereplőjének – vállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak, szövetkezeteknek, nonprofit szervezeteknek, önkormányzatoknak és önkormányzati, állami tulajdonban lévő intézményeknek, és vállalkozásaiknak  – akikben felmerült annak gondolata, hogy pályázati forrás segítségével valósítsák meg elképzeléseiket, terveiket. 

A gazdasági élet azon szereplőinek is,

 • akik valamilyen okból eddig nem pályáztak, mert kevés információjuk van pályázatoktól, nem ismerik a lehetőségeiket, esetleg meg nem magyarázható okból idegenkednek a pályázatoktól: „nem szoktunk mi ilyen pályázatokkal foglalkozni”
 • azoknak akik pályáztak már és csalódniuk kellett mert nem nyertek. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, miért is nem nyert a pályázatunk?

Kinek érdemes pályázni?

Fontos tudni, hogy azoknak érdemes pályázni:

 • akik fejlődni szeretnének;
 • akik átgondoltan és felelősséggel döntenek a pályázatok mellett;
 • akik megértik, hogy a megnyert források felhasználása a projekt megvalósításában, fenntartásában feladatokat, vállalásokat is jelentenek;
 • akik vállalják azt, hogy a pályázatírás során együttműködnek velünk a közös siker érdekében.
 • Akik a pályázathoz szükséges adatokat és dokumentumokat a megbeszélt határidőre, teljes körűen biztosítják, hiszen ez az egyik legfontosabb eleme annak, hogy határidőre össze tudjuk állítani a teljes pályázati dokumentációt és időben be tudjuk nyújtani a pályázatot.

  Természetesen – ha igény van rá – ebben is segítünk. A szükséges tanulmányok (pl.: megvalósíthatósági tanulmány, hatástanulmányok, műszaki dokumentációk, stb.) összeállítását is vállaljuk, számos területen működő külső szakértőnk áll rendelkezésre speciális feladatok megoldásában. Tanulmánykészítés szolgáltatásunkról bővebben »

  Fontosnak tartjuk, hogy a pályázatkészítés folyamatát figyelemmel kísérhessék, a pályázatot igény és lehetőség szerint alakíthassák.

 • Akik vállalják azt, hogy a projektet a pályázatban meghatározott módon megvalósítják. Cégünk ebben a szakaszban is tud segíteni. A pályázatot nem elég megnyerni, határidőre meg kell valósítani, és el kell tudni számolni. Projektmenedzsment és közbeszerzési szolgáltatásunk biztosítja a törvényességet, átláthatóságot, az elszámolhatóságot és a határidők betartását.

  A jó projektmenedzselés a biztosítéka annak, hogy a megnyert pályázati támogatáshoz maradéktalanul hozzá lehessen jutni. A jól megírt pályázat után ez a következő legfontosabb tevékenység. Projektmenedzsment szolgáltatásunkról bővebben »

Szeretne együtt dolgozni velünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben érdeklik Önt szolgáltatásaink, az alábbi űrlapon adja meg adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.