Kérdése lenne? Keressen minket! Telefon: +36 (46) 505 266 Iroda: 3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C épület 1/4

Pályázatírás

A pályázatírás egy komplex folyamat, amely a projektötlet megszületésétől, a pályázati dokumentáció összeállításán keresztül a pályázat benyújtásáig, a támogatási szerződés előkészítéséig tart.

Ha Ön már tudja mit szeretne

Ha Önnek már van fejlesztési elképzelése, akkor megtaláljuk hozzá a megfelelő, az Ön számára legoptimálisabb pályázati lehetőséget. Ehhez először elengedhetetlen, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, lehetőség szerint személyesen is találkozzon munkatársunkkal, akivel megbeszélheti projektötletét, fejlesztési elképzeléseit.

Ahhoz, hogy sikeresen pályázhasson, előminősítést végzünk, melynek eredménye megmutatja, hogy projektötletéből sikeres pályázat születhet-e. Amennyiben a konzultáció időpontjában még nincs Önnek megfelelő pályázati lehetőség, adatait és elképzeléseit adatbázisunkban rögzítjük, és a megfelelő pályázati kiírás megjelenésekor felvesszük Önnel a kapcsolatot, és elkészítjük pályázatát.

palyazatiras

Ha még nincs elképzelése, de a jövőben szeretne pályázni

Ha Önnek még nincs fejlesztési elképzelése, de a jövőben tervezi, hogy egy magasabb szintre kíván lépni, keressen meg minket, mert együttgondolkodva megtalálhatjuk azokat a pontokat, ahol a fejlesztéseket érdemes lenne megfontolni. Még nem tudja, hogy miből finanszírozza? Keressük meg együtt a pályázatot, ahol megfelelő támogatáshoz juthat!

Hogyan zajlik a pályázat elkészítése

A pályázatírási munkafolyamatban a mi feladatunk a pályázat szakmai tartalmának felépítése, az elvárt formai és tartalmi megfeleltetés biztosítása, a teljes pályázati dokumentáció összeállítása, az elektronikus rendszerbe való rögzítése, beküldése. A konstrukció függvényében a szükséges tanulmányok (pl.: megvalósíthatósági tanulmány, hatástanulmányok, műszaki dokumentációk, stb.) összeállítását is vállaljuk, külső szakértőink bevonásával.

Az Ön feladata, hogy ehhez a szükséges adatokat és dokumentumokat a megbeszélt határidőre teljes körűen biztosítsa. Fontosnak tartjuk, hogy a pályázatkészítés folyamatát figyelemmel kísérhesse, a pályázatot igénye és lehetősége szerint alakíthassa.

A pályázat benyújtását követően figyelemmel kísérjük annak „útját”. A befogadást követően az esetleges hiánypótlást határidőre elkészítjük és beküldjük. A pályázati eredmény megjelenését kollégánk figyelemmel kíséri, és annak eredményéről tájékoztatja Önt.

Kedvező döntés esetén a Támogatási Szerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok előkészítésében közreműködünk, és – a támogatás sikeres lehívása érdekében – a projekt megvalósításában is készséggel segítünk.

Érdekli a projektmegvalósítás folyamata? Kattintson!

Érdekli ez a szolgáltatás?

Amennyiben érdekli Önt ez a szolgáltatás, az alábbi űrlapon adja meg adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.