Kérdése lenne? Keressen minket! Telefon: +36 (46) 505 266 Iroda: 3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C épület 1/4

Projektmenedzsment

Egy sikeres pályázat benyújtása és a pozitív támogatói döntés még csak félsiker. Komoly feladat a támogatás összegének szabályszerű lehívása és elköltése.

Már egy kisebb projekt is olyan erőforrás igényt jelent, amelyet nem minden szervezet engedhet meg magának saját humán erőforrásának körében. Ezen túl az Európai Uniós támogatás lehívásának szigorú szabályainak ismerete és alkalmazása további szakértelmet igényel.

Amennyiben azonban velünk megállapodik, úgy a fent leírtak miatt nem kell aggódnia, tapasztalt szakembergárdánk valamennyi terhet leveszi a válláról. Önnek csak az igényeit, esetleg változásokat kell jeleznie felénk, illetve az Ön által megbízott szakértők által készített anyagokat és a pénzügyi dokumentumokat szükséges a rendelkezésünkre bocsátania.

projektmenedzsment

Teljes projektmenedzsment

Az általunk ellátott teljes körű projektmenedzsment az alábbi tevékenységeket foglalja magába:

  • igény szerint a támogatási szerződés megkötésének elősegítése,
  • az előlegigénylés összeállítása,
  • időközi beszámolók és időközi kifizetési igénylések összeállítása és beküldése az elektronikus felületen, az esetleges hiánypótlási dokumentumok összeállítása,
  • a záró beszámoló és a záró kifizetési igénylés összeállítása és beküldése az elektronikus felületen, az esetleges hiánypótlási dokumentumok összeállítása,
  • részvétel a Közreműködő Szervezet által szervezett közbenső/záró helyszíni ellenőrzésen,
  • rendelkezésre állás konzultációra telefon és e-mail útján egészen a záró elszámolási csomag elfogadásáig,
  • változás-bejelentés, szerződésmódosítás elkészítése.

A projektmenedzsment feladatok elvégzését megelőzi a sikeres pályázat elkészítése és benyújtása. Hogyan zajlik a pályázat elkészítése? Kattintson!

Érdekli ez a szolgáltatás?

Amennyiben érdekli Önt ez a szolgáltatás, az alábbi űrlapon adja meg adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.