Kérdése lenne? Keressen minket! Telefon: +36 (46) 505 266 Iroda: 3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C épület 1/4

A Csorba György Komplex Természettudományos Laboratóriumi Központ kialakítása TÁMOP-3.1.3

A miskolci Lévay József Református Gimnázium megbízásából 2012-ben nyújtottunk be pályázatot a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP-3.1.3) keretében egy komplex, laboratóriumi központ létrehozására.

A pályázat nyert, és a mintegy 315 millió forintos támogatással megvalósított Csorba György Komplex Természettudományos Laboratórium nemcsak a Lévay József Református Gimnáziumban tanulók, hanem a nagyszámban közreműködő városi és térségi oktatási intézmények diákjainak is lehetőséget nyújt az élményszerű és gyakorlatias természettudományos oktatás megtapasztalásához.

A 36 férőhelyes labor átalakításának köszönhetően egy új időszak indult mind a diákok, mind a tanáraik számára. A két, egyenként 18 fő befogadására alkalmas kísérleti laborban fizika, kémia, biológia és földrajz tantárgyakból összesen 580 laborórát és szakköri foglalkozást tarthatnak meg. A projekt keretében beszerzésre kerültek az új eszközök, berendezések, bútorok, valamint egy személylift is kialakításra került, amely az iskola részleges akadálymentesítését szolgálja.

	 A Csorba György Komplex Természettudományos Laboratóriumi Központ kialakítása TÁMOP-3.1.3

A gyakorlatias oktatásnak köszönhetően várhatóan javulnak majd a tanulmányi eredmények, fejlődnek a természettudományos- és szociális készségek, illetve még hatékonyabbá válik az érettségire történő felkészítés.

A laboratórium létrehozásával, a tanárok megfelelő szaktudásával és nagy számban bevont együttműködő partnerekkel lehetővé vált, hogy diákok mind inkább kedvet kapjanak ezen tárgyak szélesebb körű megismeréséhez, elsajátításához. Ez hosszabb távon a tanulmányi eredmények javítását, versenyekre való még sikeresebb felkészülést eredményezi, lehetőséget nyújt a halmozottan hátrányos helyzetű tanulóknak nyújtott oktatási szolgáltatások minőségének javítására.

Társaságunk a pályázatírás mellett a projektmenedzsment feladatok ellátásával járult hozzá a projekt megvalósításához.

Még több kép a projektről

Szeretne Ön is sikeresen pályázni? Keressen minket!

Kérjük, adja meg az alábbi űrlapon adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.