Kérdése lenne? Keressen minket! Telefon: +36 (46) 505 266 Iroda: 3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C épület 1/4

Sikersztorik

Bodrogköz Öröksége – Karos-Karcsa-Pácin mikrotérség turisztikai célú fejlesztése ÉMOP-2.1.1

A projekt a Bodrogköz 3 helyszínének turisztikai látványosságát újította meg, illetve hozta létre: egyrészről a Pácin középpontjában lévő, Magyarország legépebben fennmaradt reneszánsz épületének, a Mágocsy-kastélynak a fűtéskorszerűsítése történt meg, másrészről Karos településen egy Honfoglalás-kori kiállító és fogadó épület került felépítésre. Karcsán pedig a XII. századi Árpád-kori templom restaurálása történt meg, mely olyan ritka építészeti emlékeink közé tartozik, amely képes bemutatni a kora középkori Magyarország legfontosabb történelmi jellegzetességeit.

Elolvasom »

Megújult utazási iroda Miskolcon – A Globus Travel Utazási Iroda Kft. irodáinak felújítása Miskolcon GOP-2.1.1

A Globus Travel Utazási Iroda Kft. pályázatát 2012-ben nyújtottuk be az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett GOP-2.1.1-11/M „Mikrovállalkozások fejlesztése” című kiírásra. A pályázat nyert, és a 9,8 millió forint összegű támogatás segítségével sikerült felújítani az utazási iroda Miskolc belvárosában lévő irodáit, új informatikai eszközöket vásárolhattak, amelyek segítéségével az internetes rendelések gyors feldolgozása, valamint a másik 3 fiókiroda – kazincbarcikai, budapesti és ózdi – közötti zökkenőmentes kapcsolattartás is lehetővé vált.

Elolvasom »

A Csorba György Komplex Természettudományos Laboratóriumi Központ kialakítása TÁMOP-3.1.3

A miskolci Lévay József Református Gimnázium megbízásából 2012-ben nyújtottunk be pályázatot a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP-3.1.3) keretében egy komplex, laboratóriumi központ létrehozására. A miskolci Lévay József Református Gimnázium megbízásából 2012-ben nyújtottunk be pályázatot a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP-3.1.3) keretében egy komplex, laboratóriumi központ létrehozására. A 36 férőhelyes labor átalakításának köszönhetően egy új időszak indult mind a diákok, mind a tanáraik számára.

Elolvasom »

Környezeti értékek védelme – Hernád Völgye Települési Szilárd Hulladék Rekultivációs Projekt KEOP-2.3.0/2F

A 2008-ban kezdődött és közel 5 évig tartó projekt előkészítésében és megvalósításában társaságunk pályázatírási és teljes körű projektmenedzsment feladatokat látott el. A projekt fontos szerepet tölt be a környezeti értékek védelmében, örömmel és büszkeséggel vettünk részt az előkészítésben és a projekt menedzselésében. Hozzájárul a környezetet és élővilágot ért terhelés csökkentéséhez, megakadályozza a vizek további szennyezését, a korszerű tárolók pedig megakadályozzák a hulladékokból kijutó szennyezőanyagok terjedését.

Elolvasom »