Kérdése lenne? Keressen minket! Telefon: +36 (46) 505 266 Iroda: 3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C épület 1/4

Tanulmánykészítés

Bizonyos típusú pályázatokban előírás Megvalósíthatósági Tanulmány készítése, melynek készítésében cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik.

Hogyan zajlik a tanulmánykészítés

A tanulmány készítés elején felmérjük az ügyfelek igényeit és elképzeléseit, és bemutatjuk a kiinduló állapotot, valamint helyzetfelméréssel, interjúkkal, valamint azok elemzésével támasztjuk alá a projekt szükségességét.

Az ügyféllel közösen alternatív megoldások kidolgozására, elemzésére törekszünk, illetve részletesen bemutatásra kerül a projekt tervezett megvalósítása is.

tanulmanykeszites

Mit tartalmaz a tanulmány

A projekt témájától függően a tanulmány tartalmazhat demográfiai, pénzügyi, környezeti, gazdasági-társadalmi elemzést, illetve üzleti tervet költség-haszon elemzéssel is. A projekt értékelését is tartalmazza a dokumentum SWOT elemzés formájában, mely feltárja a projekt erősségeit, gyengeségeit is.

A lehetséges kockázatok kezelésére kockázatelemzést készítünk, illetve vizsgáljuk a projekt megvalósíthatóságát és fenntarthatóságát.

A tanulmány készítése közben folyamatosan egyeztetünk az érintett partnerekkel, hogy a dokumentum a valóságnak megfeleljen.

Többek között az alábbi területeken rendelkezünk tanulmánykészítési tapasztalattal: turisztika, hulladékgazdálkodás, közoktatás, szociális alapszolgáltatások, egészségfejlesztés, infrastrukturális beruházások.

Érdekli ez a szolgáltatás?

Amennyiben érdekli Önt ez a szolgáltatás, az alábbi űrlapon adja meg adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.